2021-09-13 09:12:21• hírek • Bede Emőke

Több kategóriában is országos bajnoki címet szerzett Kiss Pamela

Szeptember 10-11. között szerveztek még Nagyszebenben az Országos Testépítő és Fitnesz Bajnokságot, melynek különböző kategóriáiban idén több mint 600 sportoló mérte össze képességeit.

A sportolók között ott volt a szatmári Kiss Pamela is, akinek sikerült a Women Physique Seniors és a Women Physique Masters (-163 cm) csoportokban is elhódítania az országos bajnoki címet, mi több, magában a Women Physique kategóriában is abszolút győztesnek kiáltották ki, így a testépítőnő a legeredményesebb szatmári sportoló lett a versenyen.


Pamela egyébként a hétköznapokban határrendészként dolgozik, a testépítés és a fitnesz pedig immár 10 éve képezi életének szerves részét. A nagyszebeni verseny nemzetközi ítészei által is elismert alakját a RobiFitness edzőteremben tökéletesítette, a hasonló megmérettetésekben való részvételre pedig férje és közeli ismerősei kezdték el buzdítani.


A versenyre való felkészülés, azaz az izmok formába hozása és az ehhez szükséges speciális étrend követése legalább 12-14 hetet vesz igénybe, de ehhez értelemszerűen arra is szükség van, hogy a sportoló már rendelkezzék a kellő testi adottságokkal. A felkészülési folyamatot értelemszerűen mindig úgy állítják össze, hogy a testépítő a verseny napján legyen a legjobb formájában, s nagyon úgy tűnik, hogy Pamelának sikerült is bomba formába hoznia magát, ugyanis minden általa megcélzott kategóriában elhozta a legjobbnak járó érmet.


Az Országos Testépítő és Fitnesz Bajnokság tisztaságát nemzetközi bírók és az Országos Kábítószer-ellenes Ügynökség jelenléte szavatolta.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: